halv åtta sedan vila och det okända

Nu börjar det bli verkligt, jag menar att jag har en bebis i min mage.. Jag känner mer och mer sparkar och det blir mer och mer mysigt.
Nu får jag bli tjock och jag har börjat inse att jag ska njuta av att bli det, njuta av alla
förändringar som kommer och njuta av varje vaken sekund och av varje liten spark som h*n ger mig.

Idag har jag varit i skolan med, tror det var ca 4 - 5 veckor sedan sist och vist är det skönt att börja göra saker på dagarna igen men fy ffff vad trött jag blir tidigt på kvällen...

Nu ska jag springa och kolla på halv åtta hos mig...


Studenten och balen?!!

Jag har precis insett hur fort tiden går och hur tjock jag kommer vara när jag går ut skolan och ska ta studenten och gå på balen! Jag börjar redan få panik över att jag inte hittat en klänning 
men jag vet att jag vill ha en tight så bebis magen syns och ja inte bara ser ut att bära på ett lass med fett.
Såg en jätte fin moss grön tight klänning på faith??? som jag blev helt kär i men det var ju ingen bal klänning, 
men tänkte att man kunde gjort om den lite. Men vilken storlek ska man köpa och kommer den se töjd ut över magen så att tyget där får en annan ljusare färg? Sån där "jag har på mig för små kläder" töjd... *Suck*...

Jag börjar få mage, och min pojkvän går omkring och sjunger : Jag känner en boll och hon är glad ....... osv...
Så glad vet jag inte om jag varit de senaste veckorna, han är värd en stor medalj som stått ut och 
hållt sitt eget humör uppe.

En bild på magen vore ju inte helt fel men finns inget usb uttag ledigt i datorn och vågar inte dra ut ngt nu för vill inte dra ut nätet så den bilden får vänta ngn dag.
Skit dator.. 



Ja älskar den.. :)

Nu har hjärtat varit hemma en snabbis och ätit en macka, han ska iväg igen nu för att kolla vad reserv delarna till privat bilen kostar då vi inte kan åka runt i firma bilen.
Jag hoppas på att pengarna vi samlat ihop räcker så att han är gó och glad när han kommer hem igen.

Jag sitter och kollar på bebis kläder på nätet och hittade ett par mjukis byxor som jag har likadana och måste man inte bara köpa dem då? Jo jag tror det faktiskt! Skrik rosa kan väll en kille ha med hehe..... Annars får det bli ett par blå med.. 



Nu ska jag "bara" övertala pojkvännen om att det är självklart att vi ska köpa dessa bara för att jag har ett par likadana! Det blir en hård match men tror att priset hjälper på traven 129kr det är INGENTING mina sådanna byxor kostade över 600kr. Helt klart ett kap!

Fika med afghanistan med älsklingen.

Nu ska jag snart börja byta om och göra mig iaf någorlunda iordning innan hjärtat hämtar mig och vi ska till allum för att fika med hans kompis som åker tillbaka till afghanistan imorgon för att jobba som soldat, 
jag vet inte om min pojkvän tkr det är jobbigt att säga hejdå men jag tycker det är jobbigt när han åker eftersom att jag vet att han betyder så mycket för den jag älskar. Vi får hoppas på att han kommer tillbaka glad, frisk och sugen på öl för då vet man att allt är som det ska med honom.


Men tills jag skriver något nytt tänker jag lämna en underbar låt som jag fastnat för. 



En gravid blogg för mig själv

Ytterligare en gravid blogg, jag vet brist på idéer och nu känns det som om alla gör samma sak, har sex blir gravida och skaffar sig en blogg, ur tråkigt faktiskt (inte att vara gravid men att ingen kan komma med någonting nytt!).

Men denna bloggen är för mig själv, jag har inte gjort den för att andra ska läsa om mig och livet i mig och om hur jag och min sambo står ut med varandra nu när hormonerna verkligen angriper alla i min omgivning, men vist vore det roligt om något fann ett intresse i att läsa om det, det tänker jag inte ljuga om!.

Men nu ska jag se om jag kan få ordning på detta med att få in en "Baby Ticker" vid sidan av bloggen.

Cioo / A


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0